ELBAN PURJEHDUS 17.-24.9.2023

ELBAN PURJEHDUS 17.-24.9.2023

Hiio hoi!
Kesäpurje palaa taas Elballe!

Olemme vuodesta 2013 purjehtineet Italiassa Elban saarella.
Tällä purjehduksella purjehdimme ”Napoleonin karkoitussaaren” ympäri, poikkeamme pienillä vankilasaarilla joiden nimet voivat olla tuttuja kirjallisuudesta: Monte Cristo…
Olemme myös joka kerta seilanneet Korsikalle ja pääset näin tutustumaan myös Ranskalaisen keittiön herkkuihin.

Syyskuussa säätila Elballa on mainio! Mukavan varjoisina päivinä lämpötila pysynee 24 asteen tienoilla. Jos oikein aurinkoinen päivä sattuu kohdalle, saamme nauttia helteestä.
Vedet ovat lämpimät ja uiminen onkin takuuvarmaa puuhaa purjehdusten lomassa.
Varaamme aina myös aikaa kohteisiin tutustumiseen. Jo pelkästään Portoferraio (Elban suurin kaupunki), on Napoleonin rakennukseen tutustumisen vuoksi must -kohde.
Korsikalla taas Bastian kaupunki vaatii kiertelemään ja pysähtymään kävelyn lomassa pikku kuppilaan kahville.

Olemme käyttäneet samaa vuokraamoa alusta alkaen ja uskallamme sanoa monta vuokraamoa nähneinä ja kokeneina, tämän parempaa ei ole! Palvelu on priimaa ja veneet siistejä!

Annamme mielellämme lisätietoa itse purjehduksesta, Elballe saapumisesta sekä järjestelyistä.
mika.piiroinen@purjehdus.net / 0400 845 545

PAIKKA: Elba, Portoferraio
AIKA: su 17.9.-su 24.9.2023
HINTA: 880e / hlö, lisäksi tulee itse tilattavat lennot ja siirtyminen lähtösatamaan sekä paikan päällä perustettava venekassa, josta maksamme yhdessä (myös kippari osallistuu) veneellä tapahtuvat ruokailut, mahdolliset satamamaksut, siivousmaksun sekä dieselin.
VENEET: olemme varanneet 46-50 jalkaiset veneet tälle viikolle. Veneet ovat 4-5 makuukajuuttaisia (2 henkeä / hytti). Täytämme ensin 50 -jalkaisen veneen, jonka jälkeen otamme ilmoittautumisia 46 -jalkaiseen veneeseen. Tarvittaessa meillä on optio vielä yhteen lisäveneeseen.

Tällä purjehduksella on mahdollisuus myös suorittaa purjehduskurssi! Suosittelemme erityisesti Saaristo- ja Rannikkopäällikkökurssilaisille! Vaikket osallistusi kurssille, Sinulla on mahdollisuus tutustua ja harjoitella rantautumisia erilaisiin kylä- ja kaupunkisatamiin. Ankkuroitua suojaisaan lahdenpoukamaan sekä harjoituttaa veneenkäsittelytaitoja mukavassa seurassa kokeneen kouluttajan kanssa.

2 paikkaa vapaana!


Purjehduksen maksaminen
Lasku lähetetään sähköpostilla ja se erääntyy 18.9.2023.
(Kesäpurje ei kuulu kilpailu- ja kuluttajaviraston matkapakettilain mukaiseen vakuusrekisteriin. Tämän vuoksi matka veloitetaan vasta matkan alettua).

Peruutusehdot
• Peruutus viimeistään viisi viikkoa (45 vrk) ennen matkaa: Veloitetaan toimistomaksu (100e/henkilö).
• Peruutus myöhemmin kuin viisi viikkoa (45 vrk) ennen matkaa, mutta viimeistään kolme viikkoa (21vrk) ennen matkaa veloitetaan toimistomaksu (100e/henkilö).
• Peruutus myöhemmin kuin kolme viikkoa (21 vrk) ennen matkaa, mutta viimeistään viikoa (7vrk) aikaisemmin ennen matkaa veloitetaan matkan hinnasta 50%.
• Myöhemmin kuin viikko (7 vrk) ennen matkaa, mutta viimeistään 3 vuorokautta ennen matkaa, veloitetaan hinnasta matkan hinnasta 75%.
• Myöhemmin kuin 3 vuorokautta ennen matkaa, matkan hinnasta veloitetaan 100%.
• Jos matkaa ei peruuteta, mutta matkustaja ei saavu lähtöpaikalle, veloitetaan matkasta 100 %.

Huom! Kaikissa peruutustapauksissa pidätämme oikeuden veloittaa meille aiheutuneet kolmansille osapuolille maksettavat todelliset kulut esim. veneen vuokraus.

Huom! Kannattaa ottaa matkustajavakuutus, joka kattaa esimerkiksi asiakkaan sairastapauksissa matkan peruuntumisesta matkustajalle aiheutuneet kulut.


Mika