ELBA 14.-21.9.2024 JUHLASEILUU!

ELBA 14.-21.9.2024 JUHLASEILUU!

Syksyllä 2024 juhlimme Elballa kymmenettä seiluuvuotta näissä maisemissa!
Juhlaseiluun kunniaksi varasimme varmasti riittävästi tilaa sisältävän veneen:
Bavaria C50 style (vm. 2022)
Tämä vene on poikkeuksellisesti vain 3 kabiinin vene, eli tilaa on ruhtinaallisesti!
Jokaisessa hytissä oma WC.
3 suihkua!
Todella hienoa ja upea vene!!!

Olemme vuodesta 2013 purjehtineet Italiassa Elban saarella.
Tällä purjehduksella purjehdimme ”Napoleonin karkoitussaaren” ympäri, poikkeamme pienillä vankilasaarilla joiden nimet voivat olla tuttuja kirjallisuudesta: Monte Cristo…
Olemme myös joka kerta seilanneet Korsikalle ja pääset näin tutustumaan myös Ranskalaisen keittiön herkkuihin.

Syyskuussa säätila Elballa on mainio! Mukavan varjoisina päivinä lämpötila pysynee 24 asteen tienoilla. Jos oikein aurinkoinen päivä sattuu kohdalle, saamme nauttia helteestä.
Vedet ovat lämpimät ja uiminen onkin takuuvarmaa puuhaa purjehdusten lomassa.
Varaamme aina myös aikaa kohteisiin tutustumiseen. Jo pelkästään Portoferraio (Elban suurin kaupunki), on Napoleonin rakennukseen tutustumisen vuoksi must -kohde.
Korsikalla taas Bastian kaupunki vaatii kiertelemään ja pysähtymään kävelyn lomassa pikku kuppilaan kahville.

Olemme käyttäneet samaa vuokraamoa alusta alkaen ja uskallamme sanoa monta vuokraamoa nähneinä ja kokeneina, tämän parempaa ei ole! Palvelu on priimaa ja veneet siistejä!

Annamme mielellämme lisätietoa itse purjehduksesta, Elballe saapumisesta sekä järjestelyistä.
mika.piiroinen@purjehdus.net / 0400 845 545

PAIKKA: Elba, Portoferraio
AIKA: la 14.9.-la 21.9.2024
HINTA: 1050e / hlö (koko hytti omaan käyttöön 2000e), lisäksi tulee itse tilattavat lennot ja siirtyminen lähtösatamaan sekä paikan päällä perustettava venekassa, josta maksamme yhdessä (myös kippari osallistuu) veneellä tapahtuvat ruokailut, mahdolliset satamamaksut, siivousmaksun sekä dieselin.

Tällä purjehduksella on mahdollisuus myös suorittaa purjehduskurssi! Suosittelemme erityisesti Saaristo- ja Rannikkopäällikkökurssilaisille! Vaikket osallistusi kurssille, Sinulla on mahdollisuus tutustua ja harjoitella rantautumisia erilaisiin kylä- ja kaupunkisatamiin. Ankkuroitua suojaisaan lahdenpoukamaan sekä harjoituttaa veneenkäsittelytaitoja mukavassa seurassa kokeneen kouluttajan kanssa.

TÄMÄ PURJEHDUS TÄYNNÄ!


Purjehduksen maksaminen
Lasku lähetetään sähköpostilla ja se erääntyy 14.9.2024.
(Kesäpurje ei kuulu kilpailu- ja kuluttajaviraston matkapakettilain mukaiseen vakuusrekisteriin. Tämän vuoksi matka veloitetaan vasta matkan alettua).

Peruutusehdot
• Peruutus myöhemmin kuin viisi viikkoa (45 vrk) ennen matkaa, mutta viimeistään kolme viikkoa (21vrk) ennen matkaa veloitetaan toimistomaksu (100e/henkilö).
• Peruutus myöhemmin kuin kolme viikkoa (21 vrk) ennen matkaa, mutta viimeistään viikoa (7vrk) aikaisemmin ennen matkaa veloitetaan matkan hinnasta 50%.
• Myöhemmin kuin viikko (7 vrk) ennen matkaa, mutta viimeistään 3 vuorokautta ennen matkaa, veloitetaan hinnasta matkan hinnasta 75%.
• Myöhemmin kuin 3 vuorokautta ennen matkaa, matkan hinnasta veloitetaan 100%.
• Jos matkaa ei peruuteta, mutta matkustaja ei saavu lähtöpaikalle, veloitetaan matkasta 100 %.

Huom! Kaikissa peruutustapauksissa pidätämme oikeuden veloittaa meille aiheutuneet kolmansille osapuolille maksettavat todelliset kulut esim. veneen vuokraus.

Huom! Kannattaa ottaa matkustajavakuutus, joka kattaa esimerkiksi asiakkaan sairastapauksissa matkan peruuntumisesta matkustajalle aiheutuneet kulut.

Mika